doors
doors closed
family rm
living rm
master bath1
master bath2
outdoor view2
stair
doors thumbnail
doors closed thumbnail
family rm thumbnail
living rm thumbnail
master bath1 thumbnail
master bath2 thumbnail
outdoor view2 thumbnail
stair thumbnail

This project involved the full remodel of a modest Victorian house in a tight urban setting. The existing house had minimal windows, small rooms and a vaguely railroad floor plan. We created two entertaining zones at each end of the house with enlarged bedrooms and an office in the middle. The rear zone has a direct connection to a walled courtyard that serves as an extension of the living space through a row of doors and continuous flooring from inside out. Banks of windows, updated materials and a master bathroom were added. The work was a collaboration with Ian Stallings Interior Design.

Photography by Larry Lague