bathroom
bedroom
blue kitchen
front
living room
rear after
rear before
view
white kitchen
bathroom thumbnail
bedroom thumbnail
blue kitchen thumbnail
front thumbnail
living room thumbnail
rear after thumbnail
rear before thumbnail
view thumbnail
white kitchen thumbnail

Fully furnished and unoccupied since the early 1980s, this 4-unit 1950s apartment building was truly a time capsule. To-the-studs renovations involved minor floor plan adjustments to open the living spaces, new sliding doors in place of low windows, and replacing solid balcony railings with glass to capture the distant urban views. All kitchens and bathrooms were updated with neutral palettes and subtle color spots. Clean lines and minimal detailing create a modern, comfortable feel. The project includes sustainably grown wood flooring, locally sourced cabinetry and tile, and much of the original ‘mid-century’ furnishings and fixtures were found new homes through a garage sale.

Photography by Paul Dyer